Studiul de caz nr 5

REZULTATE EPICE
GENERARE DE LEADURI B2B

CAZ 5. CLIENTUL ȘI REZUMATUL REZULTATELOR
Clientul nostru, un important furnizor de echipamente fiscale din România, s-a confruntat cu probleme semnificative de profitabilitate cauzate de două preocupări principale: costul desfășurării campaniilor Google Ads eroda marjele lor de profit în piața competitivă pentru echipamente fiscale, în timp ce lead-urile generate erau sub așteptări.
Rezumatul rezultatelor noastre:
  • +1122% creștere în generarea de lead-uri

  • Cu același buget pentru Google Ads

SITUAȚIE ȘI OBIECTIVE

Am garantat o creștere minimă de 30% în generarea de lead-uri și am lucrat cu diligență pentru a îmbunătăți profitabilitatea companiei.

Clientul nostru urmărea să genereze mai multe lead-uri pentru a-și prezenta în mod cuprinzător gama de echipamente fiscale obligatorii și case de marcat în conformitate cu cerințele legale.
ANALIZĂ ȘI STRATEGIE

Supraopțiunea (The Overchoice): Prin cercetarea noastră, am identificat o explicație pentru rata scăzută de conversie. Rata scăzută de conversie a fost atribuită fenomenului de “Supraopțiune” din Behavioral Economics. Prezentarea a șapte opțiuni distincte de case de marcat pe site-ul web i-a copleșit pe vizitatori, făcând procesul decizional dificil din cauza unei abundențe de alegeri.

Soluția pentru site-ul web: Pentru a combate fenomenul de “Supraopțiune”, am propus crearea unei noi pagini de destinație, pe care am proiectat-o, și redirecționarea întregului trafic Google Ads către aceasta, în cadrul testării ipotezei noastre.

În loc să prezentăm șapte opțiuni diferite de case de marcat, am redus numărul la doar două alegeri: Casa de Marcat Portabilă, ideală pentru afacerile mobile, și Casa de Marcat Standard, potrivită pentru configurații tradiționale și fixe.

În pagina de destinație, am subliniat că procesul de schimbare a caselor de marcat este lipsit de stres pentru clienții noștri de la început până la sfârșit.

Optimizarea Google Ads: Cu o ofertă de produse mai concentrată, am optimizat campaniile Google Ads pentru a direcționa traficul către noua pagină de destinație.

Presupunerea noastră a fost corectă: Rezultatele vorbesc de la sine.

UN ULTIM NUMĂR PENTRU

+1122% creștere în generare lead-uri

Cu același buget Google Ads

Le putem numi rezultate epice?
Indiferent cât de perfect crezi că este marketingul tău, descoperim mereu oportunități de a-l îmbunătăți.
✓ Fii pregătit pentru Rezultate Epice. Suntem Diferiți.

Rezultate Epice, Relatate de Clienți

Ruxandra Bitu, Owner Frinks

O creștere remarcabilă a ROI-ului de +4175% a fost realizată pentru acest distribuitor de băuturi de top în doar două luni.
“Frinks s-a asociat cu agenții de top, dar a avut dificultăți în ceea ce privește rentabilitatea. Profitabil a înțeles rapid afacerea noastră și a garantat o creștere minimă de 25% a ratei de conversie a vânzărilor și a profitabilității. Dar ei au făcut de zece ori mai mult.

În aproximativ 2 luni, am fost martori ai unei creșteri remarcabile de +253% a ratei de conversie a vânzărilor și a unei rentabilități remarcabile. Profesionalism profund, expertiză de neegalat – se disting de ceilalți experți.”
Cristina Man, General Manager Valoris

De la un startup Call Center la o companie de frunte pe piața BPO cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro.
“Lucrăm exclusiv cu Profitabil de 16 ani în ceea ce privește consultanța în marketingul digital.

Numărul constant de lead-uri generate de-a lungul anilor a fost un factor semnificativ în dezvoltarea Valoris: de la un centru de apeluri startup cu 6 persoane în 2006 la cea mai mare companie românească de externalizare a proceselor de afaceri, cu 600 de angajați și o cifră de afaceri de 10 milioane de euro în 2021.”
Maurice Baum, Owner GardenDeco Agency

10 ani de rezultate remarcabile.

“De peste un deceniu, Profitabil a fost partenerul nostru de încredere în marketingul digital, colaborând cu agenția noastră digitală din Belgia.

Expertiza lor a livrat în mod constant rezultate excepționale, cum ar fi o creștere remarcabilă de +980% a lead-urilor de pe site-ul web pentru unul dintre clienții noștri de soluții de montare a scărilor de lux – dovadă a contribuției Profitabil la succesul agenției noastre.”

Probabil sunt dincolo de imaginația ta.

Discută Provocările Afacerii Tale cu Experți Senior Level.

Profită de oportunitatea unei sesiuni de consultanță de 45  minute fără obligații.

✓ Fii pregătit pentru Rezultate Epice. Indiferent de mărimea business-ului. Suntem Diferiți.
Hai să discutăm