Despre Profitabil

Pionieri în digital încă de la începuturile marketingului pe internet în lume

La începutul anilor 2000, am fost prezenți pe piața din România, pentru o perioadă. Fotografia arată acoperirea presei din acea perioadă.

1997. Google nu exista încă.

Un român din București a livrat primul proiect de SEO și marketing online pentru o companie din New York. Un an mai târziu, Daniel Stănică își deschidea agenția inaugurală de marketing web în Manhattan. Acesta a marcat începuturile Profitabil.

Timp de mai mult de 27 de ani, am acționat ca strategi de marketing și experți digitali pentru companii, colaborând ca parteneri cu agenții din SUA și Europa, inclusiv proiecte cu companii din top 1000 la nivel global.

Profitabil după 27 ani. Chiar suntem Diferiți

Vei lucra direct cu experți Senior Level

Formăm echipe conform nevoilor tale de marketing și business. Sunt conduse de strategi experimentați. Descoperă câțiva dintre aceștia.

anca-bugeanu-y2024
Anca Bugeanu

Este business strategist, consultant extern pentru Profitabil. Este CEO și Managing Director al unui holding din România, cu activități în multiple industrii, având o cifra de afaceri care depășește 500 milioane EUR.

daniel-stanica-y2024
Daniel Stanica

Marketing strategist. A fost implicat în marketingul digital din SUA încă din 1997, fiind unul dintre cei mai veterani specialiști din lume. A furnizat consultanță și expertiză pentru companii și agenții digitale din SUA și Europa, inclusiv proiecte cu companii din top 1000 la nivel global.

De ce ai apela la expertiza Profitabil?

Adevărul este că ...

Chiar și cea mai bună agenție de marketing digital, inclusiv cea declarată full service, are limitele sale și nu poate acoperi tot spectrul marketingului digital. Pierzi astfel conversii, lead-uri, vânzări și profitabilitate.

Dar nu trebuie schimbi agenția

Noi doar aducem expertiză Senior Level pe domeniile neacoperite de agenția de digital marketing cu care lucrezi și colaborăm punctual cu agenția pentru a optimiza performanța în aria pe care o gestionează deja (SEO, Social Media, Ads, etc).

Garantăm rezultate

Livrăm rezultate cu profitabilitate ridicată. Adesea, rezultate epice. Garantăm rezultatele agreate sau îți oferim o rambursare completă a serviciilor noastre.

REZULTATELE EPICE necesită o abordare 360° și un set extins de abilități.
Le avem pe toate.

Business Understanding
Îți înțelegem pe deplin obiectivele, provocările și soluțiile potențiale.
Strategie Marketing

Creăm strategii de marketing personalizate pentru fiecare client, evitând abordările generice.

Paid & Social Media
Convertește cu campanii de marketing digital aliniate obiectivelor tale de afaceri. Deblochează un ROAS superior cu soluții avansate.
SEO & Content
Deblochează rezultate remarcabile prin implementarea unei strategii de conținut inteligente și a unui plan SEO robust. Lucrează mai inteligent, nu mai greu.
CRO
Optimizarea ratei de conversie (CRO) aduce îmbunătățiri semnificative prin optimizarea Customer Journey, mai ales în faza crucială a luării deciziilor pe site.
Behavioral Economics

Experți Behavioral Economics: domeniu onorat cu Premiul Nobel, combină psihologia și economia pentru a înțelege influențele emoționale asupra deciziilor de cumpărare. 

Branding

Te ajutăm să-ți transformi brandul într-o forță dinamică, în continuă evoluție, care influențează reputația ta, se conectează cu publicul tău și se adaptează la schimbările tendințelor consumatorilor.

Business Optimization
De la reducerea costurilor la stabilirea strategică a prețurilor, segmentarea clienților la îmbunătățirea procesului de vânzare, personalizăm soluțiile pentru a se alinia cu nevoile și obiectivele unice ale companiei tale.
Creștere ROI de +4175% realizată pentru acest distribuitor de băuturi de top în doar două luni.

"Frinks a lucrat cu agenții de top, dar a avut dificultăți în ceea ce privește rentabilitatea. Profitabil a înțeles rapid afacerea noastră și a garantat o creștere minimă de 25% a ratei de conversie a vânzărilor și a profitabilității.

Dar ei au făcut de zece ori mai mult. În aproximativ 2 luni, am fost martori ai unei creșteri remarcabile de +253% a ratei de conversie a vânzărilor și a unei rentabilități remarcabile. Profesionalism și expertiză de neegalat."
Studii de caz
De la un startup Call Center la o companie de top pe piața BPO cu o cifră de afaceri de 10 mil EUR.
"Lucrăm exclusiv cu Profitabil de 16 ani în ceea ce privește consultanța în marketingul digital.

Numărul constant de lead-uri generate de-a lungul anilor a fost un factor semnificativ în dezvoltarea Valoris: de la un centru de apeluri startup cu 6 persoane în 2006 la cea mai mare companie românească de externalizare a proceselor de afaceri, cu 600 de angajați și o cifră de afaceri de 10 mil EUR în 2021."
Studii caz
Mai multe de 10 ani de rezultate remarcabile înregistrate pe piața Europeană.
"De peste un deceniu, Profitabil a fost partenerul nostru de încredere în marketingul digital, colaborând cu agenția noastră digitală din Belgia.

Expertiza lor a livrat în mod constant rezultate excepționale, cum ar fi o creștere remarcabilă de +980% a lead-urilor de pe site-ul web pentru unul dintre clienții noștri de soluții de montare a scărilor de lux - dovadă a contribuției Profitabil la succesul agenției noastre."
Studii caz
Previous slide
Next slide

Discută Provocările Afacerii Tale cu Experți Senior Level.

Profită de oportunitatea unei sesiuni de consultanță de 45  minute fără obligații.

✓ Fii pregătit pentru Rezultate Epice. Indiferent de mărimea business-ului. Suntem Diferiți.
Hai să discutăm