Despre Profitabil

Pionieri în digital încă de la începuturile marketingului pe internet în lume

La începutul anilor 2000, am fost prezenți pe piața din România, pentru o perioadă. Fotografia arată acoperirea presei din acea perioadă.

1997. Google nu exista încă.

Un român din București a livrat primul proiect de SEO și marketing online pentru o companie din New York. Un an mai târziu, Daniel Stănică își deschidea agenția inaugurală de marketing web în Manhattan. Acesta a marcat începuturile Profitabil.

Timp de mai mult de 27 de ani, am acționat ca strategi de marketing și experți digitali pentru companii, colaborând ca parteneri cu agenții din SUA și Europa, inclusiv proiecte cu companii din top 1000 la nivel global.

Profitabil după 27 ani. Suntem Diferiți

De ce ai apela la expertiza Profitabil?

Garantăm rezultate


Ne asumăm creșteri de conversii, lead-uri, vânzări, profitabilitate. Livrăm rezultate cu profitabilitate ridicată. Adesea, rezultate epice. Garantăm rezultatele agreate sau îți oferim o rambursare completă a serviciilor noastre.

Nu schimbi agenția


Aducem expertiză Senior Level pe domeniile neacoperite de agenția de digital marketing cu care lucrezi și colaborăm cu ea pentru optimizări în aria pe care o gestionează deja (SEO, Ads, Social Media, etc).

Lucrezi direct cu experți Senior Level

Formăm echipe conform nevoilor tale de marketing și business. Sunt conduse de strategi experimentați. Descoperă câțiva dintre aceștia.

Anca Bugeanu
Business advisor. A condus în calitate de CEO / Managing Director Țiriac Group, holding cu business-uri și activități în multiple industrii, având o cifră de afaceri care depășește 500 de milioane EUR. Cu peste 10 ani de experiență în poziții C-level, s-a alăturat echipei Profitabil în mai 2024.
Daniel Stanica

Marketing strategist. A fost implicat în marketingul digital din SUA încă din 1997, fiind unul dintre cei mai veterani specialiști din lume. A furnizat consultanță și expertiză pentru companii și agenții digitale din SUA și Europa, inclusiv proiecte cu companii din top 1000 la nivel global.

Discută Provocările Afacerii Tale cu Experți Senior Level

Hai să discutăm