Studiul de caz nr 2

REZULTATE EPICE
E-COMMERCE FASHION

CASE 2. CLIENTUL ȘI REZUMATUL REZULTATELOR
Contextul Clientului: Un magazin online specializat în accesorii de modă de nișă, cu accent pe articole pentru cap (șepci, pălării și cagule).
Rezumatul rezultatelor noastre:
  • +67% creștere a vânzărilor

  • Fără Ads, din același trafic organic

  • Fără reduceri de produs

SITUAȚIE ȘI OBIECTIVE

Am garantat o creștere minimă de 20% a vânzărilor și am lucrat cu diligență pentru a îmbunătăți profitabilitatea companiei.

Demografie unică a clienților: Peste 90% dintre clienți erau adolescenți, în principal din zone rurale, 75%. Provocare: Creșterea vânzărilor fără publicitate plătită sau reduceri generale pe site.
ANALIZĂ ȘI STRATEGIE

Înțelegere inițială: Am realizat profilarea detaliată a clienților pentru a înțelege psihologia cumpărătorilor și am adaptat site-ul și conținutul în consecință.

Declanșatoare emoționale: Am integrat declanșatoare emoționale în întregul site, îmbunătățind experiența de cumpărare cu Emotional Selling Proposition (ESP).

Pe homepage, am introdus un mesaj puternic și intrigant: „Nu vindem produsele noastre pămpălăilor” și am explicat că „pămpălăii” reprezintă persoane lipsite de personalitate. Acest mesaj este conceput pentru a angaja și captiva publicul nostru.

Pagina produsului. Am redenumit butonul „Adaugă în coș” în „Ia-ți șapca”, iar sub buton am adăugat mesajul „Împărtășește-ți stilul”.

Dovada socială: Am prezentat strategic celebrități bine-cunoscute care purtau accesorii similare pe blogul clientului, valorificând puterea probei sociale.

Pachete combinate – Targetând adolescenții cu relații: Strategia noastră a implicat vânzarea de pachete combinate (de obicei, 2 căciuli), adaptate în mod specific adolescenților care aveau prietene, prieteni sau prieteni apropiați. Această abordare s-a bazat pe conceptul de stiluri și experiențe partajate. De asemenea, a servit ca strategie de preț, deoarece ambalarea împiedica vizitatorii să compare ușor prețurile cu concurenții.

UN ULTIM NUMĂR PENTRU

+67% creștere a vânzărilor

Fără Ads, din același trafic organic

Putem considera aceste rezultate ca fiind epice?
Indiferent cât de perfect crezi că este marketingul tău, descoperim mereu oportunități de a-l îmbunătăți.
✓ Fii pregătit pentru Rezultate Epice. Suntem Diferiți.

Rezultate Epice, Relatate de Clienți

Ruxandra Bitu, Owner Frinks

O creștere remarcabilă a ROI-ului de +4175% a fost realizată pentru acest distribuitor de băuturi de top în doar două luni.
“Frinks s-a asociat cu agenții de top, dar a avut dificultăți în ceea ce privește rentabilitatea. Profitabil a înțeles rapid afacerea noastră și a garantat o creștere minimă de 25% a ratei de conversie a vânzărilor și a profitabilității. Dar ei au făcut de zece ori mai mult.

În aproximativ 2 luni, am fost martori ai unei creșteri remarcabile de +253% a ratei de conversie a vânzărilor și a unei rentabilități remarcabile. Profesionalism profund, expertiză de neegalat – se disting de ceilalți experți.”
Cristina Man, General Manager Valoris

De la un startup Call Center la o companie de frunte pe piața BPO cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro.
“Lucrăm exclusiv cu Profitabil de 16 ani în ceea ce privește consultanța în marketingul digital.

Numărul constant de lead-uri generate de-a lungul anilor a fost un factor semnificativ în dezvoltarea Valoris: de la un centru de apeluri startup cu 6 persoane în 2006 la cea mai mare companie românească de externalizare a proceselor de afaceri, cu 600 de angajați și o cifră de afaceri de 10 milioane de euro în 2021.”
Maurice Baum, Owner GardenDeco Agency

10 ani de rezultate remarcabile.

“De peste un deceniu, Profitabil a fost partenerul nostru de încredere în marketingul digital, colaborând cu agenția noastră digitală din Belgia.

Expertiza lor a livrat în mod constant rezultate excepționale, cum ar fi o creștere remarcabilă de +980% a lead-urilor de pe site-ul web pentru unul dintre clienții noștri de soluții de montare a scărilor de lux – dovadă a contribuției Profitabil la succesul agenției noastre.”

Probabil sunt dincolo de imaginația ta.

Discută Provocările Afacerii Tale cu Experți Senior Level.

Profită de oportunitatea unei sesiuni de consultanță de 45  minute fără obligații.

✓ Fii pregătit pentru Rezultate Epice. Indiferent de mărimea business-ului. Suntem Diferiți.
Hai să discutăm