Termeni si conditii pe scurt

Te contactam doar daca ne soliciti. Nu vindem si nu distribuim datele tale personale. Nu facem spam. Nu trimitem newslettere.

Termeni si conditii
 
Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Site-ul Profitabil.ro este gestionat de Profitabil Results SRL (numit in continuare PROFITABIL) cu sediul social in Str Nisipari 13 mansarda, sector 1 Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/8348/2014, CUI 33381815. Utilizarea acestui site implica acceptarea implicita si integrala a termenilor si conditiilor de utilizare descrise in continuare. In cazul neacceptarii termenilor si conditiilor de utilizare, nu utilizati site-ul curent.
 
 
Prin vizionarea oricarei pagini de internet de pe site-ul https://profitabil.ro/ declarati ca sunteti de acord cu faptul ca toate informatiile și specificatiile serviciilor prezentate nu reprezinta oferte ferme din partea PROFITABIL, fiind informatii orientative care vor putea fi modificate / adaptate in orice moment in functie de interesele sale, fara inștiintarea prealabila. De asemenea, acceptati faptul ca PROFITABIL nu poate fi tinuta responsabila in urma schimbarilor intervenite in orice moment pe siteul https://profitabil.ro/ . Pentru o informare completa asupra produselor și serviciilor noastre, va rugam sa va adresati echipei noastre, in pagina de contact.
 
Limitarea raspunderii
Acest website a fost creat si este actualizat cu cea mai mare grija, avand caracter informativ. PROFITABIL nu poate fi tinuta responsabila in cazul unor eventuale erori aparute in continutul site-ului. PROFITABIL are dreptul de a schimba, actualiza, restrictiona accesul la o parte din continut sau inchide acest website in orice moment, fara a avea obligatia de a notifica in prealabil.
Acest site contine link-uri catre alte site-uri. PROFITABIL nu are nici o contributie sau influenta asupra design-ului și continutului acestor site-uri; de aceea, PROFITABIL nu poate fi tinuta responsabila pentru continutul informativ sau grafic al acestor pagini. Link-urile catre alte site-uri au rol informativ.
Utilizarea site-ului nostru nu se constituie intr-o obligatie contractuala intre utilizator și PROFITABIL. Informatia continuta in acest site are ca scop doar prezentarea produselor și serviciilor noastre catre vizitatorii interesati de acestea. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru deciziile pe care le ia o persoana numai pe baza informatiilor continute in site, pentru ca acesta nu poate inlocui recomandarile individuale care se fac de la caz la caz.
 
Copyright (drepturi de autor)
intregul continut al site-ului PROFITABIL, text și imagini, este protejat de copyright. Orice tip de utilizare a informatiilor din acest site (reproducere, editare, traducere, procesare sau stocare de continut in baze de date sau alte medii electronice) in afara de ceea ce este admis in legislatia in vigoare referitoare la drepturile de autor, este permis numai cu acordul prealabil, in scris, al PROFITABIL.
Fara acordul PROFITABIL este interzisa folosirea in scop comercial a continutului site-ului, transferul, introducerea, modificarea sau ștergerea datelor continute ori restrictionarea accesului la aceste date. Nerespectarea acestor conditii atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legii nr. 8/1996.
 
Protectia datelor
PROFITABIL in calitate de autor, proprietar, administrator al https://profitabil.ro/ respecta caracterul privat şi securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal, ale fiecarei persoane care viziteaza acest website.
in conformitate cu dispozitiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulatie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), PROFITABIL are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta şi numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
 
Ce date prelucram prin intermediul acestui website.
Datele pe care noi le prelucram sunt datele pe care in mod voluntar ni le trasmiteti prin intermediul formularului de contact, al formularului de cerere de oferta de servicii și prin formularul pentru comentariile de pe blog.
Date transmise involuntar, atunci cand interactionezi cu website-ul nostru: Adresa IP – atunci cand vizitezi site-ul nostru, adresa IP este inregistrata. NU folosim adresa ta de IP pentru a te identifica sau pentru a fi folosita in alte scopuri. Sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare.
 
Care este scopul pentru care colectam datele tale
Colectam, numele şi prenumele, precum şi adresa de email atunci cand completezi formularul de contact sau cand adaugi un comentariu la un articol. Aceste date ne sunt utile pentru ca numai aşa putem sa iti raspundem solicitarilor şi comentariilor. Putem sa folosim datele tale in scop de marketing, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil.
Alte scopuri pentru care prelucram datele tale sunt:
– pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
– pentru imbunatati navigarea pe site şi serviciile pe care le oferim.
 
Perioada de retentie a datelor
Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interactiune cu noi. in cazul in care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.
Mai multe detalii privind colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal va prezentam in pagina Politica de cookies și confidentialitate.
 
Jurisdictie. Se aplica legile in vigoare in Romania.
PROFITABIL iși rezerva dreptul de a schimba continutul și conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin aplicabile din momentul in care au fost facute publice prin inscrierea lor pe website.