Servicii consultanță si strategie digital marketing Senior Level

Creșteri de 20-50%

Consultanță și strategii digital marketing care îți vor aduce rezultate. Te consiliem pe tine și agenția cu care lucrezi. Așteaptă-te la creșteri minime de 20-50% * .

Creștere Sales & Leads

Rată conversie vanzari

Profit & ROI

* Sunt performanțele obișnuite pe care le obținem din acelasi buget Ads / trafic

Tarife și Garanții

Garantăm rezultate. Nu obținem creșterea asumată, îți returnăm integral toate plățile. Punct.

Tarife consultanță Senior Level

Vrei sa ne oprim la creșteri de 20–50%? sau vrei creșteri de 100-200% ? Din același buget Ads /trafic. Profitul tău va crește exponențial.

✅ În octombrie 2022 am schimbat strategia Ads și Frinks.ro a scăzut costul Ads /vânzare cu 82% în timp ce rata de conversie vânzări a crescut cu +253%. Am avut nevoie de 16 ore pentru a descoperi strategia câștigătoare.

✅ În aprilie 2019 am optimizat procedura de checkout pentru un important site de ecommerce care a dus la un plus 480.000 $ în vânzări în următoarele 6 luni. Am finalizat proiectul în 32 de ore.

✅ În ianuarie 2020 am descoperit un Ads care-i producea clientului pierderi de 65.000 EUR /an. Ne-a luat 20 minute să identificăm problema. Doar nu crezi că am fost plătiți pentru 20 minute de consultanță?

Cu aceleași costuri vei crește Sales & Leads & Profit

Da, le ai. Vedem “the big picture” și erorile acolo unde alții nu o pot face. Facem digital încă de la începuturile internet marketingului în lume.
Strategie adaptată business-ului, bazată pe Behavioural Economics & Neuromarketing utilizate de Amazon, Booking.

4 lucruri care te-ar putea interesa

Creșteri Sales & Leads & Rate de conversie cu 20–50%, la foarte scurt timp (zile / săptămâni) de la implementarea recomandărilor noastre.

Sunt performanțele noastre obișnuite. Procentul inițial de creștere depinde de natura business-ului, de erorile din digital marketing pe care le ai. Pe termen mediu si lung, pe măsură ce vom avea date pentru un customer profiling complet, creșterile vor fi cu mult mai mari. Vezi rezultate obținute.

Nu contează dacă lucrezi cu o super agenție sau cu una mai puțin cunoscută: vei înregistra creșteri Sales & Leads & Rate de conversie & Profit.
Vrei sa ne oprim la creșteri de 20–50%? sau vrei creșteri de 100-200% ? Din același buget Ads /trafic. Profitul tău va crește exponențial.

✓ În octombrie 2022 am schimbat strategia Ads și Frinks.ro a scăzut costul Ads /vânzare cu 82% în timp ce rata de conversie vânzări a crescut cu +253%. Am avut nevoie de 16 ore pentru a descoperi strategia câștigătoare.

✓ În aprilie 2019 am optimizat procedura de checkout pentru un important site de ecommerce care a dus la un plus 480.000 $ în vânzări în următoarele 6 luni. Am finalizat proiectul în 32 de ore.

✓ În ianuarie 2020 am descoperit un Ads care-i producea clientului pierderi de 65.000 EUR /an. Ne-a luat 20 minute să identificăm problema. Doar nu crezi că am fost plătiți pentru 20 minute de consultanță?
Da, colaborăm cu agențiile în regim de white label. O facem de peste 20 ani pe piața americană și europeană. Știm că în România conceptul nu este cunoscut.

✓ Operăm sub brandul tău.

✓Clientul tău interacționează doar cu tine.

✓ Rezultatele obținute pentru clientul tău vor face parte exclusiv din portofoliul tău.
Suntem consultanți cu mare experiență și nu o agenție digital marketing full service.

Nu gestionăm campanii Ads, social media, nu efectuăm modificări în site. Te consiliem pe tine și agenția cu care lucrezi, pentru ca să obții extra performanțe Sales & Leads & Profit fără să crești costurile.

Nu avem newsletter, blog, postări pe social media, nu facem webinarii, cursuri. Nu putem prelua mai mult de 3 noi proiecte majore pe an în România.
Daniel Stănică are 26 de ani de experiență digital marketing în calitate de consultant principal pentru companii și contractor de tip white label pentru agenții digital din SUA și Europa.

"Nu contează dacă lucrezi cu o agenție de top sau cu una mai puțin cunoscută. Îi ajutăm să-ți obțină extra performanțe Sales & Leads.

Îți garantăm rezultate. Deseori, obținem rezultate ce par imposibile."

Simți că business-ul tău  are nevoie de un  Expert Senior Level?

Care este proiectul tău?