Ce facem?

Servicii consultanță digital marketing

Te consiliem pe tine sau agenția ta.

Consultanță pentru creșteri Sales & Leads

Așteaptă-te la creșteri Sales & Leads de 20-50%. Sunt performanțele obișnuite pe care consultanții noștri le obțin:

Tarife: Nu vei plăti ore de consultanță. Negociem tarife progresive în funcție de creșterile Sales & Leads pe care ți le obținem. Nu obținem creșterea asumată, nu ne plătești. Punct.

Cum reușim "magia"?

Îți spunem ce faci greșit în digital marketing.  “Convingem” mai mulți vizitatori din online-ul tău să cumpere sau să te contacteze.

➀ Iți identificăm erorile din Digital

Da, le ai. Nu există dubii. Nu ești Amazon sau Booking. Dar nu-ți învinovăți agenția pentru că nu obții Sales & Leads la potențialul pe care-l ai. Identificarea erorilor necesită o experiență multi-specializată digital marketing. Erorile pot fi oriunde:

Da, creșterea ta Sales & Leads stă în multe astfel de “mici detalii”.

Vedem “the big picture” și erorile acolo unde alții nu o pot face. Facem digital încă de la începuturile internet marketingului în lume.

audit-digital-marketing-top

➁ Next Level of Digital Marketing

Îți adaptăm digital marketingul pentru business-ul și specificul clienților tăi, aplicând tactici Behavioural Economics & Neuromarketing utilizate de Amazon, Booking, Emag.
Oamenii nu iau întotdeauna decizii “raționale” sau “optime”. Decizia (de cumpărare) poate fi influiențată de factori psihologici, cognitivi, emoționali, sociali și culturali.
Știm, sună sofisticat. Dar îți crește Sales & Leads. Vezi studii de caz.

Avangardist? Poate că da. Dar în câțiva ani va deveni standard în digital marketing.

5 lucruri care te-ar putea interesa

Creșteri Sales & Leads cu 20–50% la foarte scurt timp (zile /săptămâni) de la implementarea recomandărilor noastre.

Sunt performanțele noastre obișnuite. Procentul inițial de creștere depinde de natura business-ului, de erorile din digital marketing pe care le ai. Pe termen mediu si lung, pe măsură ce vom avea date pentru un customer profiling complet, creșterile vor fi cu mult mai mari. Vezi rezultate obținute.
În ianuarie 2020 am descoperit un Ads care-i producea clientului pierderi de 65.000 EUR / an. Ne-a luat cam 20 minute să identificăm problema. Doar nu crezi că a plătit consultanță pentru cele 20 minute?

În aprilie 2019 am optimizat procedura de checkout pentru un important site de ecommerce care a dus la un plus 480.000 $ în vânzări în următoarele 6 luni. Ne-a luat cam 4 zile. Doar nu crezi că am fost plătiți pentru patru zile de consultanță?
Da, colaborăm cu agențiile. 90% dintre proiectele noastre vin prin agenții. Beneficiezi de aceleași garanții de performanță pentru clienții tăi. Nu vei plăți ore de consultanță. Negociem tarife progresive în funcție de creșterile Sales & Leads pe care le vom obține clienților tăi. Nu obținem creșterea asumată, nu ne plătești. Punct.

Lucrăm cu agențiile în regim de white label. O facem de 20 ani pe piața americană și europeană. Știm că în România conceptul nu este cunoscut.

✓ Operăm sub brandul tău.

✓Clientul tău interacționează doar cu tine.

✓ Rezultatele, creșterile Sales & Leads obținute pentru clientul tău vor face parte exclusiv din portofoliul tău.
De ce crezi că au devenit cei mai mari din lume? Au cel mai performant model de mixare a tehnologiilor digital marketing cu psihologia cumpărătorilor, Behavioural Economics & Neuromarketing. neuromarketing-romania

De mulți ani aplicăm strategiile și tacticile lor avangardiste. Avem know-how-ul și experiența pentru a le adapta pentru specificul fiecărui business.

Ideea sloganului vine de la un client care a exclamat după ce văzut rezultatele : “You’re a a magician!”

Da, obținem rezultate ce par imposibile. Secretul? Stăpânim digital marketingul la perfecție și-l mixăm cu elemente inovative adaptate business-ului tău.
cresterea-vanzarilor-online
O situație pe care o întâlnim foarte des

(și despre care nu se prea vorbește)

Este posibil să ai în pagina de checkout o rată de abandon a coșului de cumpărături de 85%. Și nici măcar să nu știi.

Pierzi clienți chiar dacă ai site, campanii Ads și social media impecabile. Eroarea de abordare a checkout-ului nu ți-o poate identifica:

Nu ține de competența sau responsabilitatea lor.

Chiar în acest moment ai vizitatori în online-ul tău pe care îi pierzi de clienți.

Nu faci nimic?

Poate că digital marketingul tău este Ok.

Nu vrei totuși să aruncăm și noi o privire la el? Nu te putem transforma în Amazon dar îți garantăm creșteri Sales & Leads.

Află și opinia unor magicieni digital marketing.