Despre PROFITABIL

Era vara lui 1997. Google inca nu exista. Un roman livra primul proiect de marketing online pentru o companie din New York. 

Profitabil = 23 ani experienta internationala in digital marketing

La inceputul anilor 2000 Profitabil a fost prezent o perioada si pe piata din Romania. Aparitii in presa din acea perioada.

 

Echipa de Specialisti

Echipa de experti Profitabil este centrata in jurul lui Daniel Stanica. Este consultant digital marketing inca de la inceputurile internetului comercial, fiind unul dintre cei mai vechi specialisti din Europa. S-au alaturat in echipa Profitabil specialisti Behavioural Economics / Neuromarketing.

 

Le ce rezultate te poti astepta ?

In mod uzual, prin corectarea erorilor clasice facute in digital marketing, reusim foarte repede sa crestem business-urile online cu 20-50%.

Cresterile spectaculoase vin din aplicarea tehnicilor de analiza si modelare comportamentala personalizata tipologiei de clienti.

Functioneaza pentru orice tip de afacere ?

Nu conteaza marimea companiei, ci  tipologia de clienti a afacerii. Analiza si intelegerea lor, urmata de optimizari in site / canale de trafic (advertising),  pot face diferenta pe termen scurt si lung.

“Lucram exclusiv cu Daniel de 13 ani pentru digital marketing. Numarul consistent de lead-uri  generate de-a lungul anilor a fost un factor important in dezvoltarea Valoris: de la un startup call center cu 6 persoane in 2006 la o companie Business Process Outsoursing  cu 300 angajati si 3.5 milioane EUR cifra de afaceri in 2018.”

– Cristina Man – CEO Valoris

 

Povestea amuzanta a sloganului nostru “Magicieni Digital Marketing”

Clientul, Karl, un tip excentric, ne-a solicitat ajutorul. Venea dupa 18 luni de advertising cu bugete consistente si rezultate modeste in vanzari (croaziere).  Am trimis primul set de recomandari si asteptam implementarea lor de catre client.

Am primim un WhatsApp de la Karl cu textul “You’re not fu**ing professionals“ 

Au fost cateva minute de confuzie pana cand ne-am lamurit. Primise pe email raportul automat de vanzari din site. Conducea in timp ce ne scria. A fost observat, oprit si amendat de politia texana. Nu a mai reusit sa scrie mesajul complet “You’re not fu**ing professionals, you’re really kind of digital marketing magicians

Karl implementase deja recomandarile si avea un  +23% in vanzarea produsului principal.