Cine suntem?

Facem digital încă de la începuturile internet marketingului în lume.

Google încă nu exista.

Istoria începe în 1997

Un român din București livra primul proiect de SEO & marketing online pentru o companie din New York. Un an mai târziu, Daniel Stănică conducea a agenție de web marketing în Manhattan. A fost începutul echipei Profitabil.
Au urmat 26 de ani de digital marketing în calitate de consultanți principali pentru companii și contractori de tip white label pentru agenții digital din SUA și Europa.

La începutul anilor 2000 am avut o prezență activă, o perioadă, și pe piața din Romania. În foto: apariții în presă din acea perioadă.

Ce facem?

Consultanță digital marketing

Garantăm Creșteri Sales & Leads. Din același trafic sau buget Ads. Nu obținem creșterea asumată, nu ne plătești. Punct.

Cu ce te ajută pe tine experiența noastră multi-disciplinară în digital marketing?

Vedem “the big picture” al întregului digital, nu pe segmente. Identificăm rapid erorile oriunde ar fi (Ads, site, UX, etc). Dăm soluții care aduc rezultate imediat dupa implementare.
Am făcut primul SEO în 1997, email marketing în 1998, campanii Ads PPC de prin 2003. Anul 2022 ne găsește cu mare experiență în Customer Journey, Conversion Rate Optimization, Behavioural Economics & Neuromarketing.
Echipa Profitabil este construită în jurul lui Daniel Stănică, mai grizonat acum, dar cu 26 de ani experiență în digital marketingul internațional.

Aflăm repede ce faci greșit în tot digitalul.  Venim cu soluții și îți garantăm rezultate.

Desigur, îți poți audita întreg digitalul și cu ajutorul marilor agenții multi-departamentale. Sau cu noi. Pentru că îți garantăm rezultate.

Cristina Man

CEO Valoris

Lucrăm exclusiv cu Profitabil de 14 ani pe consultanță digital marketing.

Numărul consistent de lead-uri generate de-a lungul anilor a fost un factor important în dezvoltarea Valoris: de la un startup call center cu 6 persoane în 2006 la cea mai mare companie Business Process Outsoursing cu capital romanesc, cu 450 angajați și 5.2 milioane EUR cifra de afaceri în 2019.

Maurice Baum

Managing Director, Garden-Deco Digital Agency​
Daniel, I’m sorry but I’m not good at testimonials. But you may reveal the cases of two of our (happy) clients. 

Case 1. Our client is providing luxury stairlifts solutions for private houses. After Profitabil’s solution, their website went from 15 to 162 leads /year. An unbelievable +980% increase. Same traffic, no ads.

Case 2. Another client is selling exquisite verandas. Profitabil did their magic and obtained +750% increase in lead generation.

5 lucruri care te-ar putea interesa

Creșteri Sales & Leads cu 20–50% la foarte scurt timp (zile /săptămâni) de la implementarea recomandărilor noastre.

Sunt performanțele noastre obișnuite. Procentul inițial de creștere depinde de natura business-ului, de erorile din digital marketing pe care le ai. Pe termen mediu si lung, pe măsură ce vom avea date pentru un customer profiling complet, creșterile vor fi cu mult mai mari. Vezi rezultate obținute.
În ianuarie 2020 am descoperit un Ads care-i producea clientului pierderi de 65.000 EUR / an. Ne-a luat cam 20 minute să identificăm problema. Doar nu crezi că a plătit consultanță pentru cele 20 minute?

În aprilie 2019 am optimizat procedura de checkout pentru un important site de ecommerce care a dus la un plus 480.000 $ în vânzări în următoarele 6 luni. Ne-a luat cam 4 zile. Doar nu crezi că am fost plătiți pentru patru zile de consultanță?
Da, colaborăm cu agențiile. 90% dintre proiectele noastre vin prin agenții. Beneficiezi de aceleași garanții de performanță pentru clienții tăi. Nu vei plăți ore de consultanță. Negociem tarife progresive în funcție de creșterile Sales & Leads pe care le vom obține clienților tăi. Nu obținem creșterea asumată, nu ne plătești. Punct.

Lucrăm cu agențiile în regim de white label. O facem de 20 ani pe piața americană și europeană. Știm că în România conceptul nu este cunoscut.

✓ Operăm sub brandul tău.

✓Clientul tău interacționează doar cu tine.

✓ Rezultatele, creșterile Sales & Leads obținute pentru clientul tău vor face parte exclusiv din portofoliul tău.
Ideea sloganului vine de la un client care a exclamat după ce văzut rezultatele : “You’re a magician!”

Da, obținem rezultate ce par imposibile. Secretul? Stăpânim digital marketingul la perfecție și-l mixăm cu elemente inovative adaptate business-ului tău.

Chiar în acest moment ai vizitatori în online-ul tău pe care îi pierzi de clienți.

Nu faci nimic?

Poate că digital marketingul tău este Ok.

Nu vrei totuși să aruncăm și noi o privire la el? Nu te putem transforma în Amazon dar îți garantăm creșteri Sales & Leads.

Află și opinia unor magicieni digital marketing.