Suntem consultanți digital marketing cu experiență

Facem digital încă de la începuturile internet marketingului în lume.

Istoria Profitabil începe în 1997

La începutul anilor 2000 Profitabil a fost prezent, o perioadă, și pe piața din Romania. În foto: apariții în presă din acea perioadă.
Echipa Profitabil este formată din consultanți digital marketing multi-specializări și consultanți în Psihologia Cumpărătorilor / Behavioural Economics & Neuromarketing specializați în strategiile utilizate de Amazon sau Booking. Echipa este construită în jurul lui Daniel Stănică, unul dintre cei mai vechi experți internet marketing din lume, de origine europeană. Ceva mai grizonat acum dar cu 24 de ani experiență în digital marketing.
Daniel Stănică
Consultant Digital Marketing. Din 1997

Lucrăm doar pe "Success Fee"

Suntem încrezători în competențele noastre. Lucrăm doar pe „Success Fee”

Vei plăti consultanța doar dacă îți aduce creșteri în Sales & Leads.

În ianuarie 2020 am descoperit un Ads care-i producea clientului pierderi de 65.000 EUR / an. Ne-a luat cam 20 minute să identificăm problema. Doar nu crezi că a plătit consultanță pentru cele 20 minute?

În aprilie 2019 am optimizat procedura de checkout pentru un important site de ecommerce care a dus la +480.000 $ în vânzări în următoarele 6 luni. Ne-a luat cam 4 zile. Doar nu crezi că am fost plătiți pentru patru zile de consultanță?

Poți alege din două variante de colaborare.

Perioade medii - lungi

Lucrăm exclusiv cu Profitabil de 14 ani pe consultanță digital marketing. Numărul consistent de lead-uri generate de-a lungul anilor a fost un factor important în dezvoltarea Valoris: de la un startup call center cu 6 persoane în 2006 la cea mai mare companie Business Process Outsoursing cu capital romanesc, cu 450 angajați și 5.2 milioane EUR cifra de afaceri în 2019.
Cristina Man
CEO, Valoris
Working with Profitabil has been a brilliant business decision. They quickly understood our publishing business and masterminded new winning strategies for our sites and client's websites. They have amazing digital marketing and buyer's psychology knowledges. They can transform inefficient sites into sales & lead generating websites in a matter of days or weeks.
Maurice Baum
Managing Director, Garden-Deco Digital Agency​

Perioade de 2-6 luni

Nu te putem transforma în Amazon dar …

Ne putem auzi dacă te simți inspirat.

  • Garantăm că ne uităm la online-ul tău. Nu iți înlocuim agenția de digital, dacă vom colabora. Facem doar consultanță digital marketing. Vei plăti consultanța doar dacă îți aduce creșteri în Sales & Leads.
  • Tu știi cel mai bine business-ul tău. Noi stăpânim digital marketingul la perfecție. Trebuie să-ți aloci timp să comunici cu noi la început. Tu, personal, decidentul de business. Doar nu crezi că-ți putem crește business-ul cu 50% punându-ne în contact cu web developerul site-ului?